1 de maig del 2013

AVUI FA DOS DIES. EN POSITIU


A esta hora, fa dos dies, vaig caure tota estesa al pati de l’escola  jo i el paraigües;  però vaig rebotar.  Acabàvem d'avisar-me:
- “ha caigut un tros de talla en la classe de sisè”  -S’ha fet algú mal?
-NO.
-Els xiquets han  estat desallotjat en un minut. Estan en la classe d’anglès.

Mig hora després  teníem el cole ple de gent… mirant, inspeccionant, buscant solucions…..

Des de la tranquil·litat de hui 1 DE MAIG i  després de dos dies d'esglais, nervis, de pensar i pensar, carretejar coses d’ací cap allà. Està clar que em toca, sóc funcionaria, tutora d’infantil i cap d’estudis de la meua escola “L’Assumpció”.

  Done les GRÀCIES  si em permeteu  a…..

La mare de dèu de l’Assumpció (sóc creient), a la fortuna, a la sort, a la constel·lació ..….¡ NO  HA FET MAL A NINGUNA PERSONA, eixe metre quadrat d’escaiola del sostre, que ha caigut en el racó entre la pissarra i les dos primeres taules.

PERO ha sigut l’avís de que eixa segona planta de l’escola esta ferida, està malalta i que s’ha de intervenir  JA, PERO JA.

Així ho han entes els que ens manen i demà comencen les obres D’URGÈNCIA. S’ha de vore que passa amb el sostre, com estan les bigues de l’escola i posar-li solució.  !Tots volem una bona solució!

GRACIES!  Gràcies als Mestres de l’Assumpció per ser com són.

 GRACIES! gràcies a les escoles de la Vall per solidaritzar-se amb nosaltres i posar damunt la taula immediatament els espais que ells disposen, per cedir-nos-els  apretant-se ells , per rebre a 164 alumnes de primaria  i a 99 alumnes d’infantil, en dues diferents escoles.

DEMA DIJOUS COMENCEN ELS DE PRIMARIA

ELS D’INFANTIL COMENÇAREM EL DILLUNS


 
 
 














SOM ESCOLA, FEM ESCOLA I SEGUIREM SENT L'ESCOLA DE L'ASSUMPCIÓ

8 comentaris:

  1. ESpero que os arreglen pronto vuestro cole y podáis volver. Es una faena que os pase esto ahora que ya casi estamos a final de curso pero así se evitarán males mayores. Muchísimo ánimo. Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Muchísimas gracias Ana, a sido una experiencia muy fuerte y esperamos aprender de ella y salir mas fuertes. Un beso

    ResponElimina
  3. Força i endavant, tot es soluciona! Ànims!!!!

    ResponElimina
  4. muchas bendiciones para este cole...yo pongo mi energia para volver pronto..no quiero irme de aqui!!! me gustan sus proyectos,alumnos maestros y energia que tiene..asi que animo y mucha luz!

    ResponElimina
  5. que arreglen pronto el cole y en septiembre empezar con un buen pie ya que el final del curso no ha sido agradable para nadie. gracias al profesorado y direccion del centro han actuado rapidamente y han presionado a las autoridades para que lo arreglen. un saludo y un beso

    ResponElimina
  6. Espero que estigueu tots bé, sense mals ni pupes... petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estem bé. Hem tingut molta feina per organitzar-nos amb els coles que ens han acollit. Reprenem les clases el dilluns. Gràcies un beset.

      Elimina